Balesetbiztosítás home-office idején

Balesetbiztosítás home office idején isA pandémia rengeteg új váratlan helyzetet hozott, ami alaposan átalakította a munkahelyi szokásokat.  Egyre több cég nyitott a home-office lehetőségére, így az irodánk egyik pillanatról a másikra átkerült az otthonunkba. Ennek természetesen számos előnye és hátránya is van.

Azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy jóval több időt tartózkodunk otthon, mint eddig bármikor. Sokan otthon dolgoznak, edzenek és baráti összejöveteleket is többször szervezünk a négy fal közé. A bent töltött idő pedig azt eredményezi, hogy egyre több az otthon történt baleset. Ez csupán szimpla matematika. A statisztikák is jól mutatják, hogy a koronavírus-járvány óta meglehetősen csökkent a munkahelyi és közúti balesetek száma és nőtt az otthonunkban ért balesetek mennyisége

Utóbbihoz soroljuk pl. a nagytakarítás, felújítás, kertészkedés vagy egy szimpla ebédkészítés közben ért balesetet is, legyen az akár egy kisebb horzsolás, elesés, botlás és csúszás okozta zúzódás vagy törés, illetve egy súlyos égési, forrázási sérülés.

Itt szeretnénk minden kedves Ügyfelünk figyelmét felhívni, hogy ne csak a vírusfertőzés veszélyétől óvjuk magunkat, legyünk körültekintőek és tartózkodjunk a balesetveszélyes helyzetektől is az otthonunkban.

A balesetbiztosításon nem érdemes spórolni, hisz igen kedvező díjszinten megköthető: pl. egy négytagú család már havi 5-6 ezer forintért is akár tízmilliós térítési fedezetet szerezhet!

Tudja önmagát és családját teljes biztonságban otthon is, hogy ha bármilyen háztartási baleset történik, akkor is tudjon hová fordulni.

Kalkuláljon a hazai biztosítók ajánlatai között és kössön balesetbiztosítást kényelmesen, online felületünkön: Balesetbiztosítás



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft