Az Aegon „Világlátó” utasbiztosítása március 16-ai hatállyal megújul
Többek között fedezi a biztosítás a Covid-19 vírussal kapcsolatos sürgősségi orvosi költségeket
 
 
  • Ezüst csomag esetében 5.000.000 Ft
  • Arany csomag esetében 15.000.000 Ft
  • Platina csomag esetében 25.000.000 Ft erejéig

Bevezeti a biztosító a Covid-19 kiegészítő biztosítást, amiben útlemondási elem is megjelenik. Három részből áll az új kiegészítő fedezet, az alábbiak szerint:
 
  • Járványügyi vészhelyzet miatt beálló, azonnali hazautazással kapcsolatos költségek
Ha egy ország vagy régió, összefüggésben a COVID-19 járvánnyal, a kiutazás után, a kint tartózkodás alatt kerül fel a Külgazdasági és Külügyminisztérium által publikált, „Fokozott biztonsági kockázatot” jelentő országok listájára, és a helyi hatóságok a külföldi állampolgárokat az ország elhagyására utasítják, akkor a biztosított idő előtti hazautazásának indokolt és igazolt többletköltségeit a Biztosító biztosítottanként 150.000 Ft-os összeghatárig megtéríti.
 
  • Karantén-intézkedések miatti többletköltség megtérítése
Ha a kint tartózkodás alatt az adott helyen az erre jogosított hatóság karanténintézkedést vagy területi (pl. városi, tartományi) lezárást vezet be, akkor az emiatt felmerülő többletköltségeket a biztosító megtéríti. A szolgáltatás mértéke a biztosított indokolt és igazolt többletköltsége, de biztosítottanként maximum 150.000 Ft.
 
  • Utazásképtelenségre vonatkozó fedezet
Ha a biztosított COVID-19 fertőzésből adódó megbetegedése vagy hatósági karanténba kerülése a szerződéskötés után, de az elutazás előtt történik meg, akkor a biztosító megtéríti az út lemondásával, máshonnan meg nem térülő indokolt és igazolt szállás és utazási költséget Biztosítottanként, maximum 150.000 Ft összeghatárig.
 
A Covid 19 kiegészítő biztosítás adott szerződésen belül biztosítottanként választható.

Bárhova is tervez külföldre utazni, mindenképpen kössön utasbiztosítást:


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft