Amit a balesetbiztosításról tudni kell 2023-ban

Balesetbiztosítási tudnivalókA kötelező biztosítás, a CASCO és az otthonbiztosítás mindig is népszerű témák az oldalunkon, de mi a helyzet a balesetbiztosítással? Ha az értéktárgyainkra ilyen komoly figyelmet fordítunk és óvjuk azokat, akkor önmagunkról és szeretteinkről miért ne akarnánk hasonlóképpen gondoskodni?

A baj bármikor, és az élet bármely területén – legyen az otthon, az iskola vagy a munkahely – megtörténhet, nem tudhatjuk előre, mikor ér minket sérülés vagy baleset. Éppen ezért kiemelkedő fontosságú a balesetbiztosítás megléte, hiszen rendkívül nagy segítséget jelent a váratlan helyzetekben, kár esetén.

A balesetekről és azok anyagi következményeiről persze nem kellemes beszélni, de célszerű  átgondolni, mit tehetünk az ilyen nehézségek ellen. Az egyik legalapvetőbb, hogy rendelkezzünk megfelelő balesetbiztosítással.

A balesetbiztosítás könnyen megfizethető. A legtöbb biztosítótársaság az ügyfelek igényei szerint személyre szabott balesetbiztosítási csomagokat kínál, amelyek különböző összegeket és biztosítási eseményeket tartalmaznak. A biztosítás költsége függ a biztosítási összegtől, a kiválasztott fedezetektől, valamint az egyéni kockázatoktól.

A balesetbiztosítás előnye, hogy az általa nyújtott pénzügyi segítséggel finanszírozni tudjuk a sérülés következtében keletkező kiadásokat és veszteségeket (például a betegállomány miatt kieső keresetet). Ezen felül a biztosítás segíthet az általunk okozott baleset következtében megsérült személyek kártérítésében is.

Ha biztosítja ingatlanját, autóját, berendezési tárgyait, miért hagyná ki a gondoskodásból önmagát vagy családtagjait? Legyen előrelátó, kössön balesetbiztosítást online kalkulátorunkkal vagy kérje szakértőink segítségét. Biztosítson magának és családjának valódi segítséget baj esetére.

Ha kérdése van, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Call Center: 06 1 585 8888

E-mail: info@eurorisk.hu

 

Eurorisk egész évben az Ön biztonságáért



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft